Over Ons *

Jansen Recycling & Transport bv is een mooi en gerenommeerd familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het recyclen en transporteren van afval en sloopmaterialen. Het bedrijf staat bekend om zijn betrouwbaarheid en loyaliteit naar zijn klanten, leveranciers en medewerkers.

In 1969 begon vader Rinus Jansen het bedrijf met het ophalen van oud papier, lompen en metalen. Het bedrijf groeide gestaag en is inmiddels uitgegroeid tot een full-service afvalverwerkings -en transportbedrijf. We werken met name in de ruime regio rondom Velp, Arnhem, Duiven, Oosterhout en Westervoort, maar ook daarbuiten bieden wij onze diensten aan.

Hoewel vader nog regelmatig helpt in de zaak is het bedrijf inmiddels in handen is van de tweede generatie Jansen en de volgende lijn staat al te popelen om ook in het bedrijf aan de slag te gaan. Professionaliteit en loyaliteit staan nog altijd hoog in het vaandel. Dankzij decennia ervaring staat Jansen Recycling & Transport dan ook garant voor een hoge kwaliteit van dienstverlening.